About us

ABOUT APARTI

Aparti is geboren uit liefde voor creativiteit en mooie foto’s. De fotokunst staat bij ons centraal. We brengen het werk van fotografen en kunstenaars onder de aandacht en leveren deze op de beste kwaliteit plexiglas.

We hebben een exclusieve fotocollectie samengesteld in diverse categorieën. Deze prachtige foto’s, worden in een gelimiteerde oplage in Nederland geprint, waardoor u altijd iets unieks in huis haalt.

Wij leveren onze stukken via de webshop en werken ook samen met designers en interieurzaken.

Doordat wij uitsluitend gebruik maken van hoogwaardige materialen zijn onze kunstwerken een lust voor het oog. Het artwork wordt geleverd op een 10mm dikke plexiglas plaat en dit zorgt voor een prachtig diepte-effect en intense kleuren. Er bestaan grote verschillen in plexiglas, waarbij de goedkopere (dunnere) varianten er bobbelig en niet strak uit zien. Wij distantiëren ons hiervan, door enkel met de beste materialen te werken. Daarom zijn onze werken alleen op een 10 mm dikke plexiglas plaat te verkrijgen. Het artwork wordt geleverd inclusief uniek ophangsysteem en een Aparti waterpas, zodat elk werk eenvoudig zelf op te hangen is.

Get In Touch

Nieuwstraat 17, 5371AH Ravenstein

+31 655 796 080

info@aparti.nl

Volg ons via Social Media